Introduktion til Cannabis sativa

Cannabis sativa er en velkendt urteagtig plante, hvis oprindelse er fra Asien og i de fleste af de lande, der er nær ækvator for eksempel Mexico, Thailand og Colombia osv. Dette bruges i vid udstrækning i lægemidler fra oldtiden. Cannabis sativa tilhører familien Cannabaceae. Cannabis sativa er kendt som den bedste kilde til fibre. Det er kendt fra oldtiden for dets anvendelse i medicin og tekstil. Cannabis sativa er værdifulde planter til naturen. Disse bruger mindre vand end andre afgrøder. Dette høstes på rekordniveau. Dette høstes for at få olie, frø og fiber på grund af, at denne plante er god som anvendelse på forskellige områder af ernæring, tekstil og medicin.

Fysisk udseende af Cannabis sativa

Cannabis sativa er en høj plante, der har grønne blade, der er en lysere nuance af grønt. Bladene har en lang og smal form. Dens blomst har en længere form. Den er tyndere end andre typer af samme plante, som følge af, at disse planter får en sundere vækst og mindre risiko for svampeangreb på stammen, selv når de vokser i en gruppe. Frø fra Cannabis sativa er uden køn. Disse er små planter, men højere end de andre typer cannabisplanter. Dens mandlige planter er også højere end dem, der er kvindelige planter.

Anvendelser af Cannabis sativa

Frø af Cannabis sativa bruges mest til dannelse af hampefrøolie, der kan anvendes til madlavning, til fremstilling af lamper eller til fremstilling af maling. Frø fra Cannabis sativa bruges også som fødevareelementer til fugle (burede fugle), fordi disse frø har evnen til at give den maksimale krævede ernæring til fuglene til en vis grad.

Psykoaktive kemiske forbindelser, der er tilgængelige i Cannabis sativa-blomster, bruges til flere åndelige formål og med henblik på medicin også. Ifølge historien er blade og blomster fra Cannabis sativa blevet brugt til fremstilling af hudsalver samt til fremstilling af te og tinkturer mv. Disse er de mest almindelige præparater, der blev opnået af Cannabis sativa.

I Indien er blade og frø fra Cannabis sativa blevet brugt til fremstilling af hypnotiske, beroligende midler eller til fremstilling af midler, der er antiinflammatoriske og til fremstilling af smertestillende midler.

Landbrug af Cannabis sativa-planter

I perioden med vegetativ vækst kræver Cannabis sativa mindst fra tolv til tretten timer lys for at være vegetativ. Blomstringsniveauet kommer, når der opstår et mørkeniveau på mindst 12 timer hver dag. Periode for blomstring af Cannabis sativa-planter afhænger helt af miljøets tilstand.

Blomstringscyklussen kan eksistere i hvert fald fra perioden fra ni til seksten uger. pH-området for Cannabis sativa i jorden skal ligge mellem 6,3 og 6,8. Men i tilfældet, hvis du ønsker at få de bedste ernæringsværdier fra Cannabis sativa-planten, skal du holde pH-niveauet i området fra 5,2 til 5,8, hvilket er det bedste niveau for pH til dyrkning af Cannabis sativa-planter. Dette niveau er bedst, fordi det er fjendtligt overfor de fleste typer af bakterier og svampe.

Formål med dyrkning af Cannabis sativa-planter

Der er tre hovedformål, der er almindeligt kendt bag dyrkning af Cannabis sativa-planter på et bredt niveau.

Det mest almindelige og primære formål bag dyrkning af Cannabis sativa er at få fiberen fra stængler og grene af Cannabis sativa (da Cannabis sativa-planten er kendt som en rig kilde til fibre).

Det andet mest almindelige formål med dyrkning af Cannabis sativa-planter er at få frøene fra det. Frø af Cannabis sativa-planter kan bruges til fremstilling af hampefrøolie, som bruges til madlavning og til fremstilling af maling mv. (Frø af Cannabis sativa-planter er kendt som det bedste til at fremstille hampefrøolie med). Man kan også spise disse frø helt i sin naturlige og rå form.

Det tredje mest almindelige formål bag dyrkning af Cannabis sativa-planter på det brede plan er, at bruge det til fremstilling af lægemidler eller rekreative formål. Disse rekreative lægemidler bliver lavet imellem processen med fremstilling af industriel hamp med koncentrationen af ​​forbindelser kendt som psykoaktive (på meget lavt niveau for at gøre det nyttigt). Marihuana fremstilles også fra Cannabis sativa-planter.

Medicinske formål med Cannabis sativa-planter

Cannabis sativa bruges til flere formål, når det kommer til lægemidler og rekreative formål. Cannabis sativa kan bruges ved at indånde det eller kan bruges i madvarer for eksempel i te.

Følgende er nogle medicinske fordele ved at bruge Cannabis sativa:

• Marihuana (fremstillet af Cannabis sativa) kan bruges til at helbrede glaukom. Glaukom er et øjenproblem, hvor den optiske skive kan blive såret på grund af trykket i øjet.
• Epilepsi kan helbredes af Cannabis sativa. Epilepsi er en abnormitet, der forekommer hovedsageligt på grund af den uregelmæssige frigivelse af hjernens elektriske impulser.
• For at helbrede den sensoriske forstyrrelse eller ved bevidstløshed kan Cannabis sativa være den bedste ting at bruge.
• Ifølge resultaterne fra nyere undersøgelser er det blevet afsløret, at Cannabis sativa også anvendes til behandling af kræft.

Bivirkninger af Cannabis sativa

Følgende er nogle bivirkninger ved brug af Cannabis sativa:

• En, der bruger Cannabis sativa, kan føle sig høj, eller det kan ændre brugerens tilstand.
• Cannabis sativa kan fordreje opfattelsesniveauet for den person, der bruger det.
• Cannabis sativa kan øge appetitten.
• Cannabis sativa kan øge pulsfrekvensen fra det normale niveau.
• Anvendelse af Cannabis sativa kan sænke koncentrationen. En person, der bruger det, kan reagere mere følsomt overfor de ting, der sker omkring ham.

Cannabis sativa-planter er de mest almindelige og er tilgængelige omkring dig. I de fleste steder i verden dyrkes Cannabis sativa som andre afgrøder.