Cannabis bruges til en række formål, der omfatter både rekreative og medicinske formål. For at få mest muligt ud af denne plante, ser producenterne frem til at udvikle stammer, der giver de maksimale fordele.

Indica og Sativa er de mest almindelige og rene cannabisstammer, der begge har karakteristiske egenskaber. En anden kategori af cannabisstammer er hybrider, der besidder begge stammers kvaliteter. Størstedelen af ​​de stammer, som cannabisproducenter dyrker i dag, tilhører hybridarterne af cannabis.

Da cannabis eller marihuana i disse dage ikke kun hjælper dig med at blive høj eller have det sjovt og slappe af, så er disse vidunderlige planter også en god måde at håndtere en række medicinske forhold. De medicinske fordele ved CBD, der findes i cannabis, bliver stadig mere populær i hele verdenen.

Cannabisavlere og forskere er ved at dyrke cannabisstammer, der indeholder mere og mere CBD-indhold sammenlignet med andre cannabinoider, der findes i stammen. Dette behov hos opdrættere har ført til opdagelsen af ​​mange cannabisstammer, der er CBD-rige såsom Cannatonic, ACDC, Charlottes Web og Katelyn Faith. Disse er nogle af stammerne for at nævne nogle få.

Hvad er ACDC?

For at forstå ACDC skal du vide, hvad Cannatonic er. Hvis du har lyst til viden om cannabis, skal du være opmærksom på, at Cannatonic er en af de stammer, der er udviklet med det formål at behandle medicinske tilstande. ACDC er en sativa-fremtrædende fænotype af cannonsyre, der indeholder en høj mængde CBD, mens den har mindst muligt THC-indhold. Dette betyder, at det er den mest medicinske og mindst psykoaktive stamme.

Karakteristika for ACDC

ACDC har vundet mange priser og modtaget stor anerkendelse, ikke fordi det kan gøre dig høj, men på grund af de medicinske fordele, det giver. ACDC har følgende funktioner, der adskiller sig fra de øvrige stammer:

1. CBD-forhold

Den største årsag til ACDC’s popularitet er dens CBD-forhold. Til din overraskelse har ACDC vist sig at have et CBD- til THC-forhold som 20:1. Da ACDC blev testet i laboratoriet, indeholdt prøven 16-24 % af CBD, mens den kun havde 0,5-1,2 % THC, hvorfor det siges at være et bedre alternativ end Cannatonic for at erobre de medicinske fordele.

Hvis du vil have en lille psykoaktiv virkning som en mild høj, vil Cannatonic være en bedre mulighed for dig, da den har et THC-indhold med minimum 6 %. Hvis du kun vil have gavn af de medicinske fordele og ikke ønsker noget, der kan gøre dig høj, så er ACDC bedst for dig, da det også er mærket som en THC-fri stamme. Det betyder, at det hverken forringer evnen til at tænke eller arbejde.

2. Udseende og aroma af ACDC

Når vi taler om udseendet af ACDC, minder det om et embryo med gule og grønne nuancer, der er parret med orange streger overalt. På grund af det mindre THC-indhold, krøller støvvejene og vikler sig gennem sukkerbladene og er heller ikke særlig kølige.

Smagen og lugten af ACDC er meget behagelig og kan beskrives som en jordagtig sødme med saftig citrus. Det giver en lidt sød og krydret smag med træagtig og lækker duft. ACDC foretrækkes især af patienter, der er allergiske over for ildelugtende lugt som patienter med epilepsi.

3. Plantestruktur

ACDC er af medium højde og kan blive omkring 4 meter høj. Plantestrukturen ligner skunkstammerne, og de store klaser grupperes sammen, som er kendt som colas. For at kunne gro ACDC, kræver det flere udfordrende krav og ønsker såsom maksimal tid og vedligeholdelse. Det har brug for en stærk støtte, hvorfra de store klaser kan hænge og planten ikke bliver udsat for hverken skade eller sygdomsresistens, så megen observation er afgørende.

Den kan dyrkes indendørs eller udendørs, men typisk indendørs foretrækkes på grund af det kontrollerede miljø, der holder det væk fra pesticider og sygdomme. De kan dyrkes i varme til mildt kolde forhold, men meget koldt vejr kan øge blomstringen. Væksttidspunktet for både indendørs og udendørs planter er ca. 9 til 10 uger, hvor det udendørs giver mere udbytte end indendørs.

4. ACDC-virkninger

ACDC-stammerne opdrættes af harpiksfrø og har Indica- og Sativa-forhold på 50:50, hvilket betyder, at det besidder trækkene fra begge stammer. Selv om det ikke producerer psykoaktive effekter, kan man efter at have anvendt ACDC, føle sig en smule afslappet og stressfri. Brugere har også rapporteret, at de efter at have røget en smule ACDC, oplevede en øget evne til at fokusere og koncentrere sig.

5. Medicinske fordele

På grund af dets høje CBD-indhold anvendes ACDC til behandling af medicinske tilstande som anfald, muskelspasmer, kronisk smerte eller nervesmerter. Det kan også hjælpe med at håndtere stress og angst og giver en opløftende stemning. Rapporter og undersøgelser har undersøgt, at ACDC kan helbrede og tilvejebringe en lindrende virkning selv under alvorlige forhold som cancer, epilepsi, multipel sklerose eller tremorer.

6. Bivirkninger af ACDC

Selvom det ikke ændrer en persons tankeegenskaber på grund af et meget lille THC-indhold, er den eneste bivirkning, som ACDC har været forbundet med, tør mund eller bomuldsmund. Tør mund kan let tages under kontrol ved at indtage meget væske før og efter anvendelsen af ACDC. En mindre forberedelse kan være nyttig for at slippe af med denne bivirkning.

Konklusion

ACDC-stammer er bedst, når du har brug for hjælp til en bestemt medicinsk tilstand uden at opleve at blive høj. Denne stamme kan let dampes, røges eller forbruges i form af olier eller spiselige produkter. Dette hjælper patienterne med at få gavn af stammen efter deres behov. Det er imidlertid vigtigt, at du søger hjælp fra en læge, før du bruger ACDC og indarbejder det langsomt i dine rutiner. Sådanne cannabisstammer har været meget nyttige under forhold, hvor konventionelle lægemidler ikke har virket.

Litteraturliste

https://www.leafly.com/hybrid/acdc

https://www.marijuanabreak.com/acdc-marijuana-strain

https://www.medicaljane.com/review/acdc-strain-is-a-phenotype-of-cannatonic-high-in-cannabidiol-cbd/